REVALIDATIE

Wanneer u een ongeluk heeft gehad of een ziekte (zoals bijvoorbeeld Covid19) of een operatie, kunt u veel baat hebben bij revalidatie. Revalidatie is een standaard onderdeel van de fysiotherapie. Daarom kunt u hiervoor bij elke therapeut binnen onze praktijk terecht.

 

REVALIDATIE AAN HUIS

Indien nodig komt er een therapeut bij u thuis voor de behandeling. Bijvoorbeeld wanneer u niet mobiel genoeg bent om naar onze praktijk te komen. Wanneer u een verwijzing hiervoor heeft van de huisarts, komen wij zo vaak langs als nodig is.

 

REVALIDATIE EN TRAINEN

Het doel van een revalidatieproces is het beste uit uw lichamelijke situatie te halen. Dit kan zijn dat u weer alles kan, net zoals voor het ongeval, ziekte, operatie. Het kan ook zo zijn dat we u leren met uw nieuwe beperkingen om te gaan. Trainen één op één in onze ruime oefenruimte is een onderdeel van de revalidatie. Het is ook mogelijk om dit tijdens onze fysio fitness uren onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep te doen. U kunt het beste even bij uw therapeut navragen wat voor uw situatie de beste manier is.

  

REVALIDATIE APP

Het beste resultaat wordt behaald wanneer u ook thuis oefeningen doet. We maken hiervoor gebruik van een app. Met deze app weet u precies hoe u de oefeningen moet uitvoeren en kunt u contact houden met uw fysiotherapeut. 

 

REVALIDATIE EN MASSAGE

Revalideren is niet altijd alleen veel trainen. Massage en andere technieken kunnen ook onderdeel van de revalidatie zijn.

 

REVALIDATIE EN LASER

Eén van die technieken is High Power Laser Therapy. Met de laser stimuleren we het herstel op celniveau. Waar nodig, halen we de laser erbij.

 

REVALIDATIE EN 65+

Revalideren na een sportongeval of wanneer je jong bent, is anders dan op latere leeftijd. Er zijn dan meer factoren bij een revalidatie betrokken. Onze geriatrie fysiotherapeut Daan is gespecialiseerd in revalidatie voor 65+ en in revalidatie na een hersenletsel.

 

REVALIDATIESPECIALISTEN

Maar we hebben meer revalidatiespecialisten in huis. Uria heeft zich gespecialiseerd in COPD en diabetes. En Jan Paul in lymfoedeem dat ook bij herstel na borstkanker effectief is. Daarnaast zijn alle therapeuten allround en kunt u voor lichamelijk herstel bij iedereen terecht.

Ons motto is niet voor niets GEZONDHEID IN BEWEGING.
Wij kunnen u hier dus bij helpen en doen dit graag.

ONZE THERAPEUTEN

ANNE MARIJE

DAAN

Jan Paul fysio

         JAN PAUL

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 21.00
DONDERDAG  7.30 – 19.30
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: