+ Physitrack

Thuis aan de slag met deze app
maakt oefenen leuk en eenvoudig

+ Fysio check

Onderzoek zelf uw lichamelijke klacht binnen enkele minuten online

+ Shop

Oefenmateriaal, bracess en andere hulpmiddelen in de praktijk verkrijgbaar

WELKOM BIJ DE FYSIO IN SOESTERBERG

Lichamelijke klachten zijn er om verholpen te worden. Met onze unieke en vakkundige aanpak, helpen we u hier graag snel weer van af.

Dit begint met een aangename sfeer, waarbij u op uw gemak voelt en vertrouwen krijgt in uw therapeut.

Daarnaast streven we naar de balans tussen klein genoeg zijn om persoonlijk aandacht te kunnen geven en groot genoeg zijn om een
uitgebreid scala aan specialiteiten onder één dak aan te kunnen bieden.

Het toepassen van de nieuwste technieken en gebruik van apparatuur is één ding. Maar een duidelijke uitleg over wat er precies speelt
in uw lichaam is een tweede. Kennis geeft immers inzicht en controle. En dit geeft de meeste kans op lange termijn resultaat.

ONZE WERKWIJZE

Al onze therapieën zijn direct toegankelijk. U kunt dus op eigen initiatief bij ons terecht. Maar ook via een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.

De eerste behandeling beginnen we met een uitgebreide intake. Zo kunnen we bepalen of we u daadwerkelijk kan helpen met de therapieën die we in huis hebben. Tijdens de intake inventariseren we uw klachten door middel van een vraaggesprek. Hierna vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Tot slot stellen we een behandelplan op waar u zich in kan vinden.

De eerste afspraak bestaat niet alleen uit de intake. We starten dan ook, indien nodig en gewenst gebleken, met de behandeling en werken we vanaf de eerste behandeling direct aan uw herstel.

T. 0346 35 0335
info@defysio.nl

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dankjewel, voor je steun en luisterend oor. Hoe ik ook binnen kom, ik ga ik weer met een fijn gevoel naar huis. Een hartelijke en sfeervolle praktijk.

-P-

Vergeef me de bewoording, maar het is een stelletje vakidioten bij elkaar daar en dat is goed, want met passie voor het vak en altijd op de hoogte van de laatste technieken en nieuwste inzichten waar naar eigen inzicht en ervaring invulling aan wordt gegeven.

-Tim-

De therapeuten doe hun job met passie. Ze werken transparant en schuwen niet collega’s om advies en informatie te vragen.

-N.L.-

OPENINGSTIJDEN

maandag    8.00 – 21.00
dinsdag       8.00 – 19.30
woensdag   8.00 – 21.00
donderdag  8.00 – 19.30
vrijdag         8.00 – 18.00

DE FYSIO

Koppenlaan 24
3769 BL Soesterberg

T. 0346 35 0335
info@defysio.nl

ACTUELE INFO: