PERSONAL TRAINING

Wanneer u onder kundige begeleiding van een fysiotherapeut uw conditie op peil wilt houden/verbeteren of een specifiek doel wilt bereiken is Personal Training hiervoor uitermate geschikt.

En wanneer u chronische klachten die te maken hebben met houding en beweging of moet u revalideren na een operatie of hartaanval? Dan zijn de Fysio Fitness groepen iets voor u.

 

TRAINEN ONDER PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Fysio Fitness is gericht op het herstellen, verbeteren of behouden van de conditie in groepsverband.

En tijdens de Personal Trainingen gaat u verder. Samen met 1 van ons gaat u dan aan de slag om uw persoonlijke doelen te bereiken. Van te voren is er een intake waarin wordt geluisterd naar de hulpvraag en gekeken of PT de geschikte manier is om die hulpvraag aan te pakken. Er wordt een persoonlijk plan op gesteld qua trainingen en kosten(vergoeding).

Bij Personal Training wordt uw intrinsieke motivatie aangesproken en wil de PT het beste in u naar boven halen waardoor u het uiterste uit uzelf en de trainingen weet te halen.
 

OUTDOOR TRAINING IN SOESTERBERG

De Personal Trainingen vinden plaats in onze oefenruimte. Maar ook buiten waar we een outdoor fitness aan het opbouwen zijn en samen hardlopen met uw trainer behoort tot de mogelijkheden.

Momenteel zijn het Iris en Jan Paul die de meeste Personal Trainingen verzorgen. Maar als uw voorkeur uitgaat naar 1 van de andere fysiotherapeuten is dit ook mogelijk.

 

Meer weten?

Personal Training is maatwerk. Dus heeft u vragen of wenst u hier meer informatie over, twijfel niet om dan contact met ons op te nemen.

ONZE THERAPEUTEN

ANNE MARIJE

         JAN PAUL

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: