+ BETROUWBAAR

   & BETROKKEN

+ VAKKUNDIG

& INNOVATIEF

+ VEELZIJDIG

& DOELGERICHT

 

ONZE VISIE

 

Wij zijn trots op De Fysio. Onze mooie praktijk hebben we met veel aandacht en energie opgebouwd. De pijlers die hier ten grondslag aan liggen zijn onze basis. Én de manier waarop we elke dag werken met elkaar, onze patiënten en hoe we met ons netwerk omgaan.

Betrouwbaar & Betrokken

U zult in het contact met ons team ervaren dat we integer omgaan met hetgeen u met ons deelt. Dit geldt uiteraard voor uw medische gegevens maar ook in het persoonlijke contact met uw therapeut. Een aangenaam en prettig contact maakt een behandeling voor patient en therapeut fijn om samen te werken aan uw hulpvraag. Betrokkenheid in uw herstel en in u als mens gaat dan vanzelf.

Vakkundig & Innovatief

Wij houden van ons vak. Vanuit ons genootschap worden we gestimuleerd ons te blijven ontwikkelen. Maar ook door onze persoonlijke interesses en passie voor ons vak is dit de reden dat wij eeuwige studenten blijven. Het houdt het werk voor ons uitdagend door op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en hieruit te halen wat wij goed kunnen toepassen in onze praktijk. HPLT (High Power Laser Therapy) laser therapie waar al onze therapeuten in gespecialiseerd zijn, is hier een voorbeeld van.

Efficiënt & Doelgericht

 Wij houden van aanpakken! Dit houdt in dat we een duidelijk behandelplan opstellen om zo efficient (met een minimaal aantal behandelingen) mogelijk naar ons doel toe werken; u klachtenvrij krijgen én houden. Soms is dit niet mogelijk en soms heeft u iets anders nodig dan dat wij kunnen bieden. We werken transparant, dus zullen u dit z.s.m. aangeven. Ons netwerk is breed en biedt hulp waar nodig.

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: