NETWERK

Het is niet reëel om te beweren dat fysiotherapie of onze andere therapieën 100% van de klachten oplost. Daarom hebben wij een breed, deskundig en efficiënt netwerk van verschillende disciplines om samen te werken aan uw herstel.

 

Bestaande uit:

  • Kinderfysiotherapeuten

  • Ziekenhuizen en klinieken

  • Mesoloog

  • Massagetherapeuten *

  • Podotherapeut

  • Haptotherapeut

  • Acupuncturist

  • Osteopaat

  • Orthom. therapeut


De Fysio
 is ook te vinden op www.manueeltherapeut-info.nl.

* Op onze locatie aan de Koppenlaan kunt u ook terecht voor behandelingen van Gré Reinderts.
Zij geeft Bowen Therapie, Hot & Cold Stone Sportmassage en Pitjik Kaki.

Bowen Therapie

Bowen therapie is een subtiele maar erg krachtige behandelvorm die vaak zeer doeltreffend is bij hele uiteenlopende klachten. Deze therapie is een holistische, manuele techniek die het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest sterk verbetert. Behandelingen zijn vrijwel nooit pijnlijk en veel mensen ervaren een sessie als zeer ontspannend. Op specifieke plaatsen op het lichaam maakt de behandelaar met duim en vingers zachte rolbewegingen over spieren. In feite is het niet te doen om de spier, maar om het bindweefsel, oftewel de fascie daaromheen. De rolbeweging zorgt voor een reflex in dit bindweefsel.

Onze fascie ligt als één groot, ononderbroken net rond alle spieren, organen, bloedvaten en zelfs rond zenuwen. Ook gewrichtskapsel, banden en pezen zijn bindweefsel. Het lijkt erop alsof de Bowen rolbeweging de prikkelgeleiding binnen de fascie en in het zenuwstelsel, dus van en naar de hersenen sterk verbetert.

 

PITJIT KAKI

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kaki betekent voet. De hele dag worden we “gedragen” door onze voeten. Ondanks deze dagelijkse belasting besteden we maar weinig aandacht aan onze voeten. Het stimuleren van de doorbloeding en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het bestrijden van pijnlijke en vermoeide voeten. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren.
Er wordt een ontspannende voetmassage gegeven. Naast de voeten wordt ook aandacht besteed aan het onderbeen.

 

HOT & COLD STONE SPORTMASSAGE

Waarom is de Hot & Cold Stone massagetechniek zo effectief?

De warmte dringt door in de spieren en gewrichten en verlicht spanningen terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. In de sportmassage is men over het algemeen meer sturend bezig. De deze Hot & Cold Stone Sportmassage werkt aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geeft een diepe relaxatie en stimuleert de orgaanfuncties. De al oude stenen brengen ons de helende kracht van de aarde. Het geeft ons lichamelijke energie, geestelijke rust en welzijn.

Voor meer info over de Bowen therapeut uit ons netwerk gaat u naar Gre Massage.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: