MANUELE THERAPIE

Onze manueel therapeuten hebben na hun studie fysiotherapie allebei de 4-jarige studie voor manueel therapeut gevolgd aan de SOMT in Amersfoort.

Een manueel therapeut onderzoekt en behandelt lichamelijke klachten. Klachten afkomstig van gewrichten van de rug, de nek, van de armen en de benen. Tijdens de behandeling maakt de manueel therapeut gebruik van specifieke bewegingen in de gewrichten. Daarnaast probeert hij de beweeglijkheid in uw lichaam weer te herstellen. Of een teveel aan beweging te stabiliseren. Soms vult de therapeut deze behandeling aan met manipulaties (‘kraken’).

WANEER MANUELE THERAPIE EN WANNEER FYSIOTHERAPIE

Voor klachten aan de wervelkolom en gewrichten gaat u naar de manueel therapeut. Door middel van zachte mobilisatie technieken pakt een manueel therapeut de klacht aan. Fysiotherapie is meer gericht op het opheffen van de klacht met behulp van oefeningen/trainen en massages.

Veel patiënten worden door de huisarts of specialist doorverwezen naar de manueel therapeut.  Maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

ONZE THERAPEUTEN

ROBIN

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: