Gezondheid in Beweging

 

Wij van De Fysio Ladavid weten en onze patiënten ervaren, dat bewegen van groot belang is voor een gezonde lifestyle.
Het is belangrijk om te revalideren en fit te worden, fit te blijven en het beste uit uw lichaam te halen. Gezondheid in beweging is daarom niet voor niets ons motto.

Om een zo fit en vitaal optimaal leven te leiden is er heel veel wat u daarvoor kan doen en/of laten. Ook onze therapeuten met hun kennis en specialisaties kunnen u hierbij ondersteunen.

Denk hierbij aan individuele therapievormen zoals fysiotherapie, oedeemtherapie of manuele therapie. Maar ook in groepsverband worden mooie doelen bereikt tijdens de COPD-, Post Covid- en Fysio fitnessgroepen waar u op uw eigen niveau aan uw lichamelijke gezondheid werkt. En tot slot beschikken we nog over een aantal effectieve en bijzondere specialisaties zoals Dry Needling, HPLT laser en het Mulligan concept die tijdens de behandeling kunnen worden ingezet.

Kijk gerust rond op de website. Wij gaan er van uit dat er vele wegen kunnen leiden naar een goede gezondheid. En wanneer u denkt dat wij hieraan voor u een bijdrage kunnen leveren, neem dan contact met ons op voor een afspraak of verdere informatie indien gewenst.  

 

OPENINGSTIJDEN
MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00
DE FYSIO
KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335
INFO@DEFYSIO.NL
ACTUELE INFO: