FYSIOTHERAPIE

Heeft u last van een stijf gewricht? Of ervaart u pijn bij bewegen? Dan bent u in de meeste gevallen aangewezen op fysiotherapie.

Een fysiotherapeut behandelt lichamelijke klachten aan spieren, pezen en gewrichten. Deze klachten uiten zich veelal in stoornissen in de houding of bij het bewegen. Wanneer u met uw klacht bij de fysiotherapeut komt, zal deze u eerst onderzoeken om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Dit is maatwerk; immers geen mens is gelijk. In feite zijn er vier soorten behandelingen: bewegingstherapie, massage, mobilisaties en fysische therapie. Meestal bestaat de behandeling uit een combinatie van deze vier. Daarnaast zal de fysiotherapeut u altijd adviseren en voorlichten, om te voorkomen dat de klachten verergeren en ter preventie van klachten in de toekomst.

Het effect van fysiotherapie staat of valt met uw eigen inzet. Het is dan ook erg belangrijk om actief aan het herstel mee te werken, door de voorschreven oefeningen te doen en uw klacht(en) goed kenbaar te maken aan uw fysiotherapeut.

Veel patiënten worden door de huisarts of specialist doorverwezen naar de fysiotherapeut, maar natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

ONZE THERAPEUTEN

ANNE MARIJE

DAAN GERIATRIE FYSIO CVA SPECIALIST

JOLANDA

Jan Paul fysio

JAN PAUL

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: