DISCLAIMER

 

 

Informatie op de website

De informatie op onze website is met uiterste zorg geschreven en samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen, op grond van informatie die op of via deze website of op onze social media beschikbaar is.

www.defysio.nl kan links bevatten naar websites die niet door De Fysio worden beheerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Wij van De Fysio hebben geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze sites en zijn daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Ontwikkeling

Door personeelsverloop kan het gebeuren dat de op de website gepresenteerde therapeuten niet langer werkzaam zijn voor ons of tijdelijk vervangen worden door therapeuten die tijdelijk bij De Fysio werken. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Intellectuele eigendomsrechten

De Fysio B.V. behoud alle rechten (waaronder auteursrechten en merkrechten) met betrekking tot op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, beeldmateriaal en logo’s). Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Fysio, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Indien u persoonlijke gegevens invult op onze site, worden deze gegevens gebruikt om uw vraag of verzoek te beantwoorden. Wij zullen in geen enkele situatie uw persoonsgegevens beschikbaar stellen aan derden, behoudens wettelijke verplichtingen.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 19.30
DONDERDAG  8.00 – 21.00
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: