THERAPIE BIJ LONG-COVID-19

 

Bent u herstellende van Corona of heeft u aanhoudende klachten na een COVID-19 besmetting?  En bent u hiervoor op zoek naar hulp?
Ook dan kunt u bij De Fysio terecht voor specifieke zorg.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan.

  • 1 op 1 fysiotherapie bij Daan en Anne Marije die gecertificeerd Corona fysiotherapeut zijn
  • Corona Trainingsprogramma in groepsverband onder leiding van Daan
  • HPLT Lasertherapie

Begeleid trainen na Corona in Soesterberg

De trainingsgroep wordt begeleid door Daan. Hij is gecertificeerd in het behandelen van ex Covid-patiënten.

Een trainingsgroep bestaat uit minimaal vier personen. Gedurende het programma wordt ten minste eenmaal per maand de gezondheid geëvalueerd door middel van diverse meetinstrumenten. Deze meetinstrumenten zijn van grote waarde binnen de gezondheidszorg en geven een goed beeld van de gezondheid van de patiënt.

 

HPLT Lasertherapie bij Long COVID

 Het is mogelijk dat na een coronabesmetting uw klachten niet binnen enkele dagen voorbij zijn. Klachten kunnen enkele weken, maar ook meerdere maanden en jaren aanhouden. De ernst van de klachten kunnen in de loop van de tijd wel minder worden. Voor langdurige klachten na COVID-19 wordt de term post COVID of long COVID gebruikt (long betekent hier ‘langdurig’).  

Heeft u Corona gehad en hierna last van aanhoudende klachten zoals vermoeidheid, conditieproblemen, kortademigheid? Dan kan een behandeling met onze HPLT laser u ondersteunen bij uw herstel.*

Het aantal lasertherapie behandelingen dat nodig is om een merkbaar resultaat te hebben, is  afhankelijk van de ernst van de klachten. In de meeste gevallen is het effect al na 1 behandeling duidelijk merkbaar.

De meeste patiënten hebben ongeveer 5 tot 7 behandelingen nodig om goed te herstellen. De behandelingen worden 1 á 2 keer per week ingepland.

* Uit recent onderzoek onder 75 personen blijkt dat 70 personen (93,4%) na behandeling met de High Power Laser Therapie volledig waren hersteld.  Bron: HPLT

Informatie over onderzoek na het effect van HPLT op Long Covid vindt u onderaan deze pagina

 

 

ONZE THERAPEUTEN

 

DAAN

ANNE MARIJE

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG       7.30 – 21.00
DINSDAG         7.30 – 19.30
WOENSDAG    7.30 – 21.00
DONDERDAG  7.30 – 19.30
VRIJDAG         7.30 – 18.00

DE FYSIO

KOPPENLAAN 24
3769 BL SOESTERBERG
T. 0346 35 0335 
INFO@DEFYSIO.NL

ACTUELE INFO: